Биографија

Александар Ђурђев је рођен 1980. године у Новом Саду у ком је завршио основну и средњу школу, као и Факултет техничких наука.

Током студија почео је да стиче искуство у НВО сектору и један је од оснивача Центра за савремену едукацију. Аутор је књиге „Радна етика – основна вештина“ која се користи као уџбеник за ученике средњих школа у Србији. Приредио је књигу  „Одакле почиње отаџбина“ – збирка путинизама.

Предавач је из области: радна етика, пословна етика, управљање пројектима, лобирање, умрежавање и кризни менаџмент. Организовао је јавна заговарања, округле столове, конференције итд.

Радио је у Радиодифузној установи Војводине – РТВ, а затим у ЈП “Србијагас”. Главни је и одговорни уредник интернет портала “ЕНЕРГЕТИКА ИНФО”. Витез Командир “Реда Орла Грузије” и “Бешавне Доламе Господа Нашега Исуса Христа”.

Председник Савета за јавни ред, мир и безбедност у Скупштини града Новог Сада. Члан Скупштине Пословног инкубатора града Новог Сада. Саветник градоначелника за питања Дунавске стратегије. Ожењен. Ловац.

Политика

Ми смо покретачи десне патриотске политичке интеграције који следе традицију европског и српског конзервативизма и сматрају да су традиционализам и хришћанство непресушни извори најбољег што је наша цивилизација изнедрила. Зато желимо да градимо систем на вредностима које су одувек чиниле сигурне темеље европске цивилизације.